Orhan Ibrahimi i kujton Selës se ku e bëri koalicionin e vitit 2016

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 24, 2019 19:51

Orhan Ibrahimi i kujton Selës se ku e bëri koalicionin e vitit 2016

Na foli “mendjendrituri reformator” alias vet tradhëtia dhe ligësia!

Nga Ali Ahmeti, opinioni i gjërë e mësoi se: koalicioni parazgjedhor i quajtur “ASH”, i vitit 2016, në mes Vesel Memedit(RDK-së), Gëzim Ostrenit (Uniteti) si dhe “Reformatorit të PDSH-së” u formua duke pirë kafe në odën e Alisë.

Po tani, ky “mendjendrituri” në cilën odë do ta bëjë lidhjen (“Sofje”, “Stamboll” apo tek “Mickovski”), me ata që atëherë (2016) i quajti t urkofil, mbeturina osmanllinjsh e që kishin harxhuar miliona fonde të padeklaruara?!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 24, 2019 19:51