OSBE /ODIHR vëzhgon zgjedhjet me 240 vëzhgues

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 07:35

OSBE /ODIHR vëzhgon zgjedhjet me 240 vëzhgues

“Misioni ndërkombëtar i vëzhgimit për zgjedhjeti OSBE /ODIHR do të ketë gjithsej 240 vëzhgues. Ata do të vendosen nëmënyrë uniforme në të gjithë vendin në mënyrë që të sigurojnë një shembullpërfaqësimi të drejtë dhe të paanshëm për të cilin do të japim notat tona “, tha në një intervistë me MIA-n, shefja e Misionit të OSBE / ODIHR, Korin Jonker.

Ajo i fton kandidatët dhe partitë politike të njoftojnë Misionin në qoftë se lindin probleme specifike gjatë ditës së zgjedhjeve. Jonker nuk dëshiron të japë vlerësime të hershmepër ditën e zgjedhjeve dhe siç thotë ai, ata janë këtu për të vëzhguar dheraportuar atë që do të shohin.

 

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 07:35