Osman Shukriu u zgjodh në krye të BDI Prespë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 16, 2019 22:31

Osman Shukriu u zgjodh në krye të BDI Prespë

Në Kuvendin e sotëm zgjedhor në kuadër të zgjedhjeve brendapartiake, Osman Shukriu u zgjodh Kryetar i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Prespë.

Kuvendarët e deleguar gjithashtu njëzëri zgjodhën edhe kryesinë e degës si dhe këshillin mbikqyrës të degës së Prespës.

Punimet e Kuvendit Zgjedhor i ndoqi nënkryetari i BDIsë z. Nevzat Bejta në cilësonë e koordinatoritntë zonës.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 16, 2019 22:31