Osmani e Sela inspektojnë në terren implementimin e Ligjit të gjuhëve

Osmani e Sela inspektojnë në terren implementimin e Ligjit të gjuhëve

Zëvendëskryeministri i obliguar për çështje evropiane, Bujar Osmani dhe drejtori i Agjencisë për zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve Ylber Sela kanë inspektuar sot në teren implementimin e Ligjit të gjuhëve.

Inspektim në teren i implementimit të ligjit të gjuhëve bashkë me drejtorin e agjencisë së gjuhëve!

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 14 Shtator, 2019 21:20

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.