Osmani: Këto zgjedhje të jenë korrekte dhe sa më demoktratike

Osmani: Këto zgjedhje të jenë korrekte dhe sa më demoktratike

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani gjatë ditës zhvilloi takim me drejtorin e Agjecisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele, Zoran Trajçevski nga ku tha se zgjedhjet e prillit janë vendimtare për të ardhmen e vendit.

Osmani nga ASHMAA porositi që këto zgjedhje të jenë korrekte dhe sa më demoktratike dhe të mos ketë keqpërdorime, pavarësisht faktit se ka pasur ndryshime të modelit me të cilin financohen partitë.

Osmani tha se keqpërdorimi i shërbimeve audiovizive është ulur ndjeshëm dhe vërejtje nga ASHMAA kanë marrë vetëm disa televizione lokale.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 23 Janar, 2020 11:59

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.