Osmani në shënimin e 20 vjetorit të Kampit të Çegranit: Sheshi “Kosova” në Çegran meriton përmendore për tu bërë vend pelegrinazhi për mos ta haruar kurrë

Osmani në shënimin e 20 vjetorit të Kampit të Çegranit: Sheshi “Kosova” në Çegran meriton përmendore për tu bërë vend pelegrinazhi për mos ta haruar kurrë

Një shkëputje nga kujdestaria për të shkuar në Çegran ku pata nderin të kem fjalë përshëndetëse në manifestimin për shënimin e 20 vjetorit të Kampit të Çegranit.

Kamp në të cilin u vendosën 60 mije motra dhe vllezër nga Kosova viktima të politikës së pastrimit etnik dhe gjenocodit të 1999-tës.

Sot, 20 vjet më pas kur çlirimtarët ende po sfidohen këndej dhe andej kufirit, me përulësi shpreha respektin tim për banorët e Çegranit dhe Forinës të cilët asokohe hapën zemrat dhe dyert e shtëpive të tyre për motrat dhe vëllezërit e tyre. Sheshi i emruar “Kosova” në Çegran meriton përmendore dhe muze për tu bërë vend pelegrinazhi për mos ta haruar kurrë!

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 20 Korrik, 2019 22:03

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA