Osmani paraqitet vullnetar të ndihmojë si mjek

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 5, 2020 23:17

Osmani paraqitet vullnetar të ndihmojë si mjek

Zv/kryeministri Bujar Osmani i cili është edhe obliguar si Koordinator i Shtabeve të krizës të gjitha njësive të vetëqeverisjes lokale Komunave dhe Qytetin e Shkupit në kohën e jashtëzakonshme për rastin e virusit Corona, sot është paraqitur vullnetar për të kryer detyrën e mjekut ku do të ketë nevojë në të gjithë shtetin.

Sot u paraqita si vullnetar për të kryer detyrën e mjekut ku do që Ministria do të vlerëson se ka nevojë për personel shtesë mjekësor në cilin do skaj të vendit.
Tani është koha kur veshën uniformat
!” ka shkruar Osmani në FB.

Në këtë kohë të pandemisë me virusin Corona, mjekët janë ata që përballen direkt me virusin për të luftuar dhe për të mbrojtur ata që të sëmurë dhe që kanë më së shumti nevojë në këto kohë të vështira.

Ndryshe në Maqedoni deri tani kemi 555 raste të infektuar dhe 18 persona të vdekur nga virusi Covid-19./TS/

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 5, 2020 23:17