Osmani sqaron vendimin e ri të Qeverisë për kufizimin e lëvizjes së të rinjve dhe pleqve

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 23, 2020 20:11

Osmani sqaron vendimin e ri të Qeverisë për kufizimin e lëvizjes së të rinjve dhe pleqve

Zëvendëskryeministrit Bujar Osmani sqaron vendimin e ri të Qeverisë.

Vendim i ri:

– Ora Policore për të gjithë do jetë prej 21 deri ora 05

– për ata mbi 67 vjet ora policore do jetë prej ora 11 paradite deri ora 5 e mengjesit ( do mund të lëvizin prej 5 mengjes deri ora 11 para dite)

– mosha deri në 18 vjet mund të lëvizin vetëm prej 12 mesditë deri 21 në mbrëmje. ( nuk mund të lëvizin prej 21 deri në ora 12 ditën e ardhshme).

Qëllimi është t’i ndajmë të moshuarit nga të rinjtë në hapsirat publike kurse ju ndani aq sa mundeni të moshuarit nga të rinjtë në shtëpi.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 23, 2020 20:11