Pa sakrificë nuk ka sukses, Arilena Ara në Amsterdam për klipin e ri

Desk
By Desk March 6, 2020 23:04

Pa sakrificë nuk ka sukses, Arilena Ara në Amsterdam për klipin e ri

Arilena Ara do të prezantoj Shqipërinë këtë vit në ‘Eurovizion’.

Arilena Ara pas pushimeve në SHBA, ka udhëtuar në Amsterdam ku ka filluar xhirimet e klipit të ri.

Në videon e publikuar nga këngëtarja shohim se ajo paska hequr shumë nga i ftohti për xhirimin e video-klipit, e po pa sakrifica nuk mund të arrihet suksesi dhe për këtë është pajtuar edhe vet ajo.

Kujtojmë se në festivalin e ‘Eurovizionit’ të organizuar në Holandë, Arilena do provoj triumfin me baladën ‘Shaj’.

Desk
By Desk March 6, 2020 23:04