Padi penale për një 42 vjeçar nga Kalishti, policia i gjenë heroinë

Desk
By Desk 24 Prill, 2019 18:47

Padi penale për një 42 vjeçar nga Kalishti, policia i gjenë heroinë

Zyra e jashtme për punë kriminalistike e Gostivar ka ngritur padi penale kundër M.B. 42 vjeçar nga fshati Kalisht për shkak të ekzistimit të bazës për dyshimin e kryerjes së veprës penale “prodhim i paautorizuar dhe lëshim për shitje të substancave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”. Më 11 shkurt 2017 në Gostivar, zyrtarët e policisë kanë kontrolluar të dyshuarin, prej ku i kanë gjetur dhe i kanë marrë heroinë.

Desk
By Desk 24 Prill, 2019 18:47