Padi penale për prodhim dhe shitje të drogës kundër 36-vjeçarit nga Shtipi

Desk
By Desk 15 Prill, 2019 17:57

Padi penale për prodhim dhe shitje të drogës kundër 36-vjeçarit nga Shtipi

SPB-Ohër ka ngritur padi penale kundër personit V.H. (36) nga Shtipi për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “prodhim i paautorizuar dhe shitje të substancave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve” si dhe për “mundësimin e përdorimit të drogave narkotike”. Më 29 korrik 2018, në Ohër, policia gjatë kontrollit të automjetit të drejtuar nga V.H ku ishte prezent edhe personi P.Sh. nga Shtipi, ka gjetur dhe konfiskuar kokainë. Pas kryerjes së hetimeve nga ana e policisë është konstatuar se personi V.H. ka furnizuar me drogë personin P.Sh.

Desk
By Desk 15 Prill, 2019 17:57