Paga më e ulët në Evropë është në Shqipëri

Paga më e ulët në Evropë është në Shqipëri

Të dhënat e Eurostat tregojnë se paga minimale është më e larta në Luksemburg dhe më e ulta në Shqipëri, përcjell FLAKA.

Nëse paga minimale është 213 euro në Shqipëri, ajo është 2,142 euro në Luksemburg. Këtë e dëshmojnë të dhënat e Eurostat për Janar 2020.

Një minimum prej 1.636 euro marren në Hollandë, Mbretëria e Bashkuar ka minimumin prej 1.599 euro, Belgjika me 1.594, Gjermania me 1.584 euro, Franca 1.539 dhe Spanja 1.050 euro. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 12 Shkurt, 2020 22:14

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.