Pagat, ja sa i kërkon popullata të jenë në vendin tonë

Redaksia
By Redaksia 2 Dhjetor, 2020 21:26

Pagat, ja sa i kërkon popullata të jenë në vendin tonë

Një studim i pagave zbuloi se banorët e Maqedonisë së Veriut në rajon janë më modestët dhe kroatët më ambiciozët, përcjell FLAKA.

Kroatët duan një pagë prej më shumë se 1,100 euro, dhe popullata jonë dëshiron një pagë mesatare prej 524 euro. Boshnjakët presin 809 euro, dhe serbët – 606.

Kjo u tregua nga rezultatet e hulumtimit të kryer nga faqja serbe e punësimit “Postovi infostud”, së cilës iu bashkuan faqet partnere të punësimit në rajon – “Moj posao.ba”, “Vrabotuvanje.com.mk”, “Moj posao, hr dhe Deloglasnik.si. Sipas mediave serbe, më shumë se 5,000 të anketuar u intervistuan.

Vite më parë, popullata e Maqedonisë dhe shqiptarët kishin pagat më të ulëta në rajon. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 2 Dhjetor, 2020 21:26