Pakënaqësia po rritet në VMRO DPMNE nga zgjedhja e kryetarëve të rinj të KK

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 20:37

Pakënaqësia po rritet në VMRO DPMNE nga zgjedhja e kryetarëve të rinj të KK

Vazhdojnë trazirat në VMRO DPMNE. Emërimi i kryetarëve të rinj të komiteteve komunale shkaktoi një ortek reagimesh në rrjetet sociale. Pakënaqësia po rritet. Vendimet vlerësohen si të paqëndrueshme dhe jodemokratike. Ne e shohim këtë si një proces të ndarjes së dhunshme në parti, thotë ish-deputetja Marija Angellova, përcjell FLAKA.

Edhe ish deputeti Nikolla Poposki reagoi gjithashtu. Ai bëri thirrje për arsye dhe jo forcë përmes Facebook. “Ne kemi caktuar një grup kryetarësh të KK direkt nga e maja, të paktën në ato Komitete Komunale ku ata vetë dëshirojnë të zgjedhin udhëheqës duke votuar anëtarët? Më në fund, nëse nuk bëjmë shumë përpjekje, mbase arsyeja do të na bëjë më të fortë në mënyrë që të mund të fitojmë përsëri”, shkroi Poposki.

VMRO DPMNE thotë se zgjedhja e anëtarëve të rinj të komiteteve komunale nuk ndryshon nga zgjedhjet e mëparshme.

Në seancën e fundit, komiteti ekzekutiv i partisë caktoi 14 kryetarë të komiteteve komunale. Në vazhdim është edhe shpallja për kryetarët e rinj të Forcave Rinore dhe Sindikatat e Veteranëve. Sekretar i Përgjithshëm i ri i partisë pritet të zgjidhet poashtu së shpejti, pasi Igor Janushev u largua nga ky post për arsye personale. FLAKA

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 20:37