Pamje nga evakuuimi i banorëve prej Pallatit të dëmtuar

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 26 Shkurt, 2022 09:04

Pamje nga evakuuimi i banorëve prej Pallatit të  dëmtuar

Ministria e Brendshme e Ukrainës ka publikuar imazhe të ndërtesës së apartamentit në Kiev që u dëmtua herët të shtunën, të cilat tregojnë punonjësit e urgjencës që ndihmojnë në evakuimin e banorëve.

Fotot tregojnë disa njësi apartamentesh të shpërthyera tërësisht, muret e tyre të jashtme dhe dritaret mungojnë, një vrimë e hapur në anën e ndërtesës, transmeton rtv21.tv.

Trotuari poshtë ndërtesës është i mbushur me mbeturina.

Një foto tregon dy reagues të urgjencës që mbajnë një grua larg vendit të ngjarjes, me punëtorë të tjerë që vrapojnë në sfond. 21Media

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 26 Shkurt, 2022 09:04