Pandemia, nga çka frikësohet më shumë presidenti?

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 4, 2020 22:33

Pandemia, nga çka frikësohet më shumë presidenti?

Vendosja eventuale e masave më radikale do të ndodhë vetëm nëse ekziston një vlerësim i tillë nga autoritetet kompetente, sipas të cilit koncepti i aplikuar deri më tani jep rezultate dhe parandalon përparimin gjeometrik, tha në një intervistë për Faktor, Presidenti Stevo Pendarovski, përcjell FLAKA.

A është e mundur një valë e dytë, cilat janë frikërat e tij për momentin, si do të veprojë udhëheqja e shtetit? Sa ndikohet kjo në ekonomi?

“Frika ime më e madhe ishte dhe mbetet në ekonomi, veçanërisht ana e të ardhurave të buxhetit. Sigurisht, unë nuk i përfshinë shqetësimet për shëndetin dhe jetën e qytetarëve tanë, që është absolutisht përparësia jonë më e lartë”, thotë Pendarovski.

Intervistën e plotë do të mund ta lexoni nesër në Faktor. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 4, 2020 22:33