Papa në Shkup me automjet nga Qeveria ose nga donatori i tij?

Desk
By Desk 19 Prill, 2019 20:24

Papa në Shkup me automjet nga Qeveria ose nga donatori i tij?

Papa Françesku më 7 maj në Shkup do të vozitet me automjet përfaqësues nga Qeveria ose nga donatori i tij FCA, i cili përfaqëson disa marka të automobilave, përcjell FLAKA.

Kreu i Kishës Katolike Romake është i njohur pasi shepsh ka zgjedhur një makinë më modeste për përdorim të përgjithshëm komercial. Nëse shërbimi i tij vendos në njërën nga automjetet përfaqësuese, siç njoftohon 24auto, Mercedes S me shufra me arrë shitet për 600,000 euro, pastaj Mercedes për përdorim të rrallë të Josip Broz Titos ose në një automjet të gjeneralit dhe puna e përbashkët, e cila përmban makina Volkswagen Passat dhe Audi A4.

Në kombinim mund të jetë BMW7 luksoze që drejton Oliver Spasovski, Ministër i Brendshëm, e cila është marrë nga konfiskimi. FLAKA

Desk
By Desk 19 Prill, 2019 20:24