Parakalime të paregullta, Policia gjobit 50 vozitës nga Tetova dhe Gostivari

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 21 Tetor, 2019 12:44

Parakalime të paregullta, Policia gjobit 50 vozitës nga Tetova dhe Gostivari

Në fillim të vikendit që lam pas (18-tetor) në rajonin e Sektorit për Punë të Brendshme në Tetovë, është realizuar aksion kontrollues për parakalim, me të cilën gjithsej kanë qenë të përfshira 97 vetuara (TE- 55 dhe GV-42), njofton Gostivari Sot  

Gjatë kontrollit janë zbuluar 50 shkelje, gjegjësishtë raste të parakalimeve të paregullta (TE-
15 dhe GV-35) të cilat janë sanksionuar me parashtresa adekuate ligjore.

Të dielën, gjithashtu në aktivitete të përforcuara kontrolluese lidhur me tejkalimin e shpejtsisë, të
realizuara në rajonin më të gjërë të Tetovës dhe Gostivarit, janë konstatuar gjithse 39- shkelje,
gjegjësishtë tejkalime të shpejtësis së lejuar maksimale (TE-25 dhe GV-14), të cilat janë
rrumbullaksuar me parashtresa adekuate. GS 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 21 Tetor, 2019 12:44