Parlamenti Europian: Maskat detyrim për këdo brenda ambienteve

Desk
By Desk May 11, 2020 23:12

Parlamenti Europian: Maskat detyrim për këdo brenda ambienteve

Duke filluar nga data Masa paraprake 13 maj do të jetë e detyrueshme brenda Parlamentit Europian vendosja e një maske që mbulon gojën dhe hundën në çdo kohë gjatë qëndrimit në ndërtesat e Parlamentit.

Masa paraprake u dha me urdhër të presidentit David Sassoli.

Vetëm në këtë mënyrë do të jetë e mundur të vazhdohet të sigurohet kapaciteti operacional i Parlamentit, veçanërisht veprimtaria e tij legjislative dhe buxhetore për të shmangur në të njëjtën kohë rreziqet shëndetësore për anëtarët, stafin dhe njerëzit e tjerë që punojnë dhe vizitojnë Parlamentin Europian.

Desk
By Desk May 11, 2020 23:12