Parlamenti në Shqipëri voton me 89 vota “pro” paketën “Anti-KÇK”

Desk
By Desk March 5, 2020 19:58

Parlamenti në Shqipëri voton me 89 vota “pro” paketën “Anti-KÇK”

Parlamenti i Shqipërisë voton me 89 vota pro, 17 kundër dhe 3 abstenim, paketën ligjore Anti-KÇK.

Ky ligji parasheh sekuestrimin dhe konfiskimin e pronave të personave “të fortë”. Gjithashtu, Kuvendi miratoi edhe projekt-ligjin për administrimin e pronave të sekuestruara nga Operacioni Forca e Ligjit (OFL). Me 94 vota pro është miratuar dhe ligji “Për proceset kalimtare të pronësisë në Shqipëri”.

Desk
By Desk March 5, 2020 19:58