Parregullsi zgjedhore, është vendosur në Strugë fotografi e njërit nga kandidatët presidencial

Redaksia
By Redaksia 20 Prill, 2019 14:31

Parregullsi zgjedhore, është vendosur në Strugë fotografi e njërit nga kandidatët presidencial

Në stacionin policor në Strugë sot është raportuar se një fotografi e njërit prej kandidatëve presidencialë është ngjitur në shkollën fillore “Dedo Lazar Cirkoski” në fshatin Vranishtë dhe se grafiti ka të bëjë me zgjedhjet e ardhshme, njofton A1on.mk

Sipas zëdhënësit nga Sektori për Punë të Brendshme – Ohër, Stefan Dimoski, edhe në shtyllë, pranë shkollës fillore “Jonçe Krezhoski” në fshatin Misleshevë, u shkrua grafit për zgjedhjet e ardhshme.

“Policia po merr masa për të zbardhur të dyja rastet”, vuri në dukje Dimoski.

Redaksia
By Redaksia 20 Prill, 2019 14:31