Pas marrëveshjes për shumicë të re vjen reagimi i Apasiev

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 23:49

Pas marrëveshjes për shumicë të re vjen reagimi i Apasiev

“Me një lëvizje politike i përzumë ata që i dëbuan prindërit tanë nga fabrikat dhe që Maqedoninë e shndërruan në bashibozuk”, ka shkruar sonte Apasiev në profilin e tij në Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdefensor.plebei%2Fposts%2F4513048482093788&show_text=true&width=500

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 23:49

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...