Pas vaskës, në liqenin e Ohrit gjendet edhe bojler

Pas vaskës, në liqenin e Ohrit gjendet edhe bojler

Apartamenti im thuajse është i kompletuar, thotë zhytës i famshëm nga Ohri, Nikolla Paskali, i cili gjeti një bojler të vjetër në Trpejca në fund të Liqenit të Ohrit, përcjell FLAKA.

Bojleri është gjetur në fshatin Trpejca, në vendin Na Doll, në thellësi prej 5 metra dhe rreth 10 metra lrag bregut”, thotë Paskali.

Kohë më parë Paskali në fund të liqenit gjeti vaskë, material ndërtimor dhe elemente tjera shtëpiake të hedhura nga individë të papërgjegjshëm në Liqen. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 14 Gusht, 2019 22:21

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.