Pas zjarrit të mbrëmshëm në REK Manastir vazhdon prodhimi i energjisë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Nëntor, 2021 20:37

Pas zjarrit të mbrëmshëm në REK Manastir vazhdon prodhimi i energjisë

Mbrëm rreth orës 22 ka shpërthyer një zjarr në bllokun 3 të REK Manastir.

Drejtori i EEM-së, Vasko Kovaçevski ka deklaruar se nuk ka rrezik as për blloqet e as për të punësuarit. Zjarri është shuar shpejtë ndërsa REK Manastir vazhdon të prodhoj energji elektrike.

Po Hetohet se si erdhi deri te zjarri. Zjarri vjen në kohën kur vendi gjendet përballë krizës energjetike. Të Martën Komisioni I përbërë nga Ministri I Ekonomisë Kreshnik Bekteshi ka paralajmëruar kërkesë deri te qeveria për shpalljen e gjendjes së krizës.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Nëntor, 2021 20:37

29
Nën
Në pjesën e tretë të Programit 200, i ftuar ishte zv/ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu,...
29
Nën
Shpeshë herë viktimat ngelin udhëve, pasi që kapacitet e qendrave strehuese nuk janë shumë të...
29
Nën
Drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Nikolçe Babovski, në emisionin “Utrinski” në “Telma” tha...
29
Nën
Viktimat e dhunës familjare kanë qenë sonte temë në Programin 200, me gazetaren Semra Musai....