Pasojat e pandemisë, BE jep 90 milionë euro ndihmë për Shqipërinë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 22:00

Pasojat e pandemisë, BE jep 90 milionë euro ndihmë për Shqipërinë

Komisioni Evropian në emër të BE-së, ka disbursuar sot 90 milionë euro ndihmë makro-financiare për Shqipërinë.

Ky disbursim është kësti i dytë dhe i fundit i një programi mbështetës prej 180 milionë eurosh për Shqipërinë, i cili është pjesë e paketës së MPJ- së prej 3 miliardë eurosh për dhjetë partnerë të zgjerimit dhe fqinjësisë që synon t’i ndihmojë ata të kufizojnë pasojat ekonomike të pandemisë COVID-19.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 22:00

29
Nën
Në pjesën e tretë të Programit 200, i ftuar ishte zv/ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu,...
29
Nën
Shpeshë herë viktimat ngelin udhëve, pasi që kapacitet e qendrave strehuese nuk janë shumë të...
29
Nën
Drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Nikolçe Babovski, në emisionin “Utrinski” në “Telma” tha...
29
Nën
Viktimat e dhunës familjare kanë qenë sonte temë në Programin 200, me gazetaren Semra Musai....