PDSH prezanton ekipin e vet për qeverisjen e ardhëshme

PDSH prezanton ekipin e vet për qeverisjen e ardhëshme

Nën prezencën mediatike nga Sheshi Iliria, në qendër të Tetovës, prezentuam para opinionit ekipin e kualifikuar të PDSH-së që do të jenë të gatshëm t’i bartin dhe t’i ushtrojnë detyrat dhe obligimet si profesionistë në qeverinë e ardhshme.
Këto javë dhe muaj, departamentet brenda partisë kanë punuar e shqyrtuar tema nga sektoret respektive. Ata kanë dalë me zgjidhjet e tyre prej nga ku edhe do të burojë platforma e PDSH-së për këto zgjedhje. Udhëheqësit e departamenteve patën rastin të prezentojnë komisionet dhe bartësit e tyre.
Kryetari Menduh Thaçi potencoi se me këta njerëz do të vijë “vera nga dera.
Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 25 Janar, 2020 14:36

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.