Pendarovski nga Prilepi: Kjo gjeneratë e politikanëve e realizon ëndrrën për antarësim në NATO dhe BE

Redaksia
By Redaksia 24 Prill, 2019 21:32

Pendarovski nga Prilepi: Kjo gjeneratë e politikanëve e realizon ëndrrën për antarësim në NATO dhe BE

“Në prag të raundit të dytë për të ardhmen e vendit, erdhëm edhe një herë për të parë pikëpamjen e qytetit nga i cili erdhën të gjitha fushatat fitimtare. Është e rëndësishme të votohet masovikisht me 5 maj, pasi vetëm ky koncept e çom vendin në BE dhe NATO”, tha kandidati për president, Stevo Pendarovski sonte në tubimin në Prilep, përcjell FLAKA.

“Për 30 vjet të gjitha partitë dhe politikanët donin të shihnin shtetin në atë shoqëri. Ky brez po e realizon atë ëndërr. Ftesa për NATO u fitua, për më pak se dy muaj dhe një ftesë do të marrim për në BE. Ky koncept e çon vendin në një shoqëri me vendent më të zhvilluara”, tha Pendarovski. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 24 Prill, 2019 21:32