Pendarovski: Nuk duhet të lejojmë të kthehemi në kohën e Gruevskit

Desk
By Desk 24 Prill, 2019 20:07

Pendarovski: Nuk duhet të lejojmë të kthehemi në kohën e Gruevskit

Në takimet me qytetarë dhe tubime, kandidatët për presidentë vazhduan fushatat zgjedhore, percjell FLAKA.

Fokusi i fjalimit të Pendarovski në Tetovë ishte, siç tha ai, vendimet e vështira që solli kjo garniturë në pushtet. Pendarovski përsëriti se koncepti i tij është një shoqëri për të gjith për integrimet euroatlantike dhe jo izolimin dhe ndarjet.

Desk
By Desk 24 Prill, 2019 20:07