Pendarovski për NATO edhe në shqip: Faleminderit ShBA-së për Ratifikimin e Protokollit

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 22, 2019 22:30

Pendarovski për NATO edhe në shqip: Faleminderit ShBA-së për Ratifikimin e Protokollit

Presidenti Steven Pendarovski përmes Twitter falënderoi Shtetet e Bashkuara për ratifikimin e protokollit të NATO-s, përveç anglisht, maqedonisht edhe shqip, përcjell FLAKA.

“Faleminderit SHBA-së për Ratifikimin e Protokollit për anëtarësim në NATO në Senat. Partneriteti Strategjik SHBA-Maqedoni e Veriut vazhdon në Aleancë, duke kontribuar për stabilitetin dhe sigurinë global. Ne jemi NATO”, shkroi Pendarovski. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 22, 2019 22:30