Pendarovski: Sjellim jetë më të mirë dhe të ardhme evropiane për të gjithë

Redaksia
By Redaksia 12 Prill, 2019 20:40

Pendarovski: Sjellim jetë më të mirë dhe të ardhme evropiane për të gjithë

Kandidati i përbashkët i LSDM-së dhe koalicioni Stevo Pendarovski u takua me qytetarët e Ilindenit, Zelenikovës dhe Petrovecit këtë pasdite, duke thënë se ata do të fitojnë në zgjedhjet e ardhshme presidenciale sepse ato sjellin një jetë më të mirë dhe një të ardhme evropiane për të gjithë, përcjell FLAKA.

“Ajo që kemi arritur si qeveri dhe kemi hapur dyert për Bashkimin Evropian dhe NATO është me rëndësi historike, sepse vetëm atë kohë mund ta forcojmë ekonominë, të vazhdojmë të rrisim pagat, të jemi një nxitje për të rinjtë për të qëndruar në shtëpi dhe për të ndërtuar një të ardhme këtu”, theksoi Pendarovski.

Ajo tha se pas një periudhe të gjatë, shteti u bashkua me botën e zhvilluar dhe tani duhet të përparohet më tej.

“NATO na ka dhënë një ftesë për anëtarësim, dhe kjo ka siguruar të tashmen dhe të ardhmen tonë. Njëzet e pesë vendet më të fuqishme janë tani me ne, nuk jemi vetëm. Pyetja nuk është nëse ajo nuk do të jetë. Republika e Maqedonisë Veriore tani është në vendin e vet. Prandaj, le të kapim shansin dhe të vazhdojmë”, tha kandidati presidencial.

Ai vuri në dukje se kjo është një zgjedhje midis dy koncepteve, asaj që çon përpara në një të ardhme më të mirë, dhe e dyta, e udhëhequr nga Siljanovska, e cila e kthen vendin në të kaluarën. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 12 Prill, 2019 20:40