Pendarovski: Ta këndojmë bashkë himnin, të tregojmë se nuk është i ndaluar

Desk
By Desk 3 Prill, 2019 20:51

Pendarovski: Ta këndojmë bashkë himnin, të tregojmë se nuk është i ndaluar

Kandidati presidencial Stevo Pendarovski në konventën e sotme në sallën Boris Trajkovski në Shkup i bëri thirrje publikut së bashku të këndonte himnin maqedonas, përcjell FLAKA.

“Do t’i tregojmë të gjithë atyre që nuk besojnë se po punojmë për Maqedoninë gjatë gjithë kohës. Tani unë po ju ftoj të gjithëve të këndoni himnin maqedonas së bashku dhe të tregoni se nuk është i ndaluar”, iu drejtua Pendarovskit të pranishmive. FLAKA

Desk
By Desk 3 Prill, 2019 20:51