Pendarovski: Zgjedhim përparim në vend të izolimit

Redaksia
By Redaksia 2 Prill, 2019 21:13

Pendarovski: Zgjedhim përparim në vend të izolimit

Kandidati për president nga LSDM-ja dhe BDI, Stevo Pendarovski u takuan sot me qytetarët e Sopishtes dhe Studeniçanit, si pjesë e fushatës për zgjedhjet presidenciale, përcjell FLAKA.

Përpara qytetarëve, Pendarovski theksoi përfitimet e, siç tha ai, duke zgjedhur përparimin në vend të izolimit, duke ndërtuar miqësi në vend që të vazhdonin mosmarrëveshjet me fqinjët.

“Ne kemi shkuar përpara, treguam se përmes marrëveshjes dhe miqësisë i hapim dyert për një të ardhme më të mirë për të gjithë qytetarët. Adresimi i mosmarrëveshjes së vjetër me Greqinë fqinje nënkupton integrimin në BE dhe NATO, zhvillimin ekonomik, perspektivat evropiane, investimet e reja, vende të reja pune, një jetë më të mirë për ne dhe për gjeneratat tona”, tha Pendarovski.

Unë qëndroj, shtoi ai, pas një koncepti që ofron vazhdimin përgjatë rrugës së drejtë që sjell një jetë më të mirë për të gjithë. Sipas tij, koha e stagnimit dhe izolimit ka përfunduar dhe vendi po ecën përpara. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 2 Prill, 2019 21:13