Për debatin e parë televiziv, shumicë e të anketuarve parapëlqyen Pendarovskin

Desk
By Desk 13 Prill, 2019 13:20

Për debatin e parë televiziv mes kandidatëve për President të shtetit që u realizua nga Tv Sitel, Agjencia e Lajmeve Flaka lansoi sondazhin në faqen zyrtare në Fejsbuk. 

Në pyetjen: Cili nga dy kandidatët për President të shtetit në debatin e parë debativ në Tv Tellma, kishte qëndrime më pozitive dhe më të pranueshme për elektoratin shqiptar, shumica e lexuesve vlerësuan kandidatin Stevo Pendarovski.

Madje 83 % e tyre mendojnë që Pendarovski kishte qëndrime më pozitive dhe më të pranueshme për elektoratin shqiptar, dhe 17 % për kandidaten e propozua nga VMRO-DPMNE, 17 %.

Në anketën që ishte e hapur për 9 ditë, votuan 76 lexues. Sondazhi mund të shihet online në faqen zyrtare në Fejsbuk. Flaka

 

Desk
By Desk 13 Prill, 2019 13:20