Për tre muaj, braktisen 8 fëmijë në Kosovë

Për tre muaj, braktisen 8 fëmijë në Kosovë

Numri i braktisjeve të fëmijëve në Kosovë vazhdon të jetë shqetësuese.

Vetëm gjatë këtij tremujori të parë të vitit 2020 janë braktisur 8 fëmijë.

Kjo është bërë e ditur nga Agjencia e Statistikave të Kosovës.
Ndërsa gjatë vitit 2019 u braktisën 47 fëmijë. Ndër shkaqet e braktisjes vlerësohet të jenë shtatzënitë e padëshiruara dhe kushtet ekonomike

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 20 Maj, 2020 21:07

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.