Përfundojnë xhirimet e filmit “Burri i shtëpisë”

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 22 Mars, 2023 20:28

Përfundojnë xhirimet e filmit “Burri i shtëpisë”

Kanë përfunduar xhirimet e filmit të metrazhit të gjatë artistik “Burri i shtëpisë”, me skenar, regjisor dhe producent Andamion Murataj dhe bashkëproducent nga Kosova, Ismet Sijarina.

Filmi mbështetet nga Qendra Kinematografik e Kosovës dhe është prodhim i shtëpisë filmike Lissus Media. Në rolet kryesore luajnë aktorët kosovarë Bislim Muçaj dhe Astrit Alihajdaraj.

“Burri i shtëpisë” është bashkëprodhim mes Shqipërisë, Kosovës, Italisë, Austrisë, Kroacisë, Greqisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 22 Mars, 2023 20:28