Përfundon protesta e opozitës në Shqipëri

Desk
By Desk 25 Prill, 2019 19:56

Përfundon protesta e opozitës në Shqipëri

Ashtu siç ishte paralajmëruar, protesta e opozitës është mbyllur në orën 19:00.

Protestuesit liruan rrugët duke lënë makinat që të vazhdojnë itinerearin e tyre pas një orë bllokimi.

Protesta kaloi e qetë, ndërsa u shënuan vetëm dy incidente të vogla në Elbasan dhe Durrës, ku protestuesit dogjën disa goma dhe hodhën flakadanë.

Desk
By Desk 25 Prill, 2019 19:56