Përkeqësohet gjendja e Celine Dion: Nuk mund të ngrihet më nga shtrati

Redaksia
By Redaksia 2 Nëntor, 2021 23:30

Përkeqësohet gjendja e Celine Dion: Nuk mund të ngrihet më nga shtrati

Së fundmi janë zbuluar detaje të reja rreth gjendjes shëndetësore të këngëtares Celine Dion.

Një i afërm i saj ka treguar për revistën “Here” se shëndeti i Celin është përkeqësuar.

“Nuk mund të ngrihet më nga shtrati, të lëvizë apo të ecë. Ajo vuan nga dhimbjet në këmbë të cilat e paralizojnë dhe ka humbur shumë peshë. Një sëmundje që mund të kërkojë një rikuperim të gjatë ‘përcakton burimi’. Nëse gjërat nuk përmirësohen, mund të jetë e nevojshme të ndalet për disa muaj, apo edhe një vit. Sepse simptomat e saj janë më shqetësuese sesa pritej”, u shpreh i afërmi. Stafi i Dion zbuloi para pak kohësh se këngëtarja e saj ka anuluar të gjitha koncertet pasi ajo vuantenga spazma të rënda dhe të vazhdueshme të muskujve.

Redaksia
By Redaksia 2 Nëntor, 2021 23:30