Përmbytje nëpër rrugët e Kisella Vodës dhe Sopishtes së Shkupit | VIDEO

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 19, 2019 20:49

Përmbytje nëpër rrugët e Kisella Vodës dhe Sopishtes së Shkupit | VIDEO

Zonat e larta malore të lagjes së Shkupit në Kisella Vodë, rrugës për në Sopishtë, pasditen e sotme moti i keq e ka kapluar këtë rajon me shirëra të rrëmbyeshëm duke shkakruar kështu përmbytje nga ujërat e kanalizimeve nëpër rrugët e lagjes.

Tani për tani nuk ka informata lidhur me dëmet materiale, ndërsa video incizimet të cilat i kemi publikuar tregojnë gjendjen momentale në teren/ Alsat

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 19, 2019 20:49