Petrov: Raportet me BDI-në i kemi të mira

Desk
By Desk April 28, 2020 22:57

Petrov: Raportet me BDI-në i kemi të mira

Rreth raportit politik të LSDM me BDI, Kosta Petrov thotë se në fokus të përbërjes Qeveritare është mirëqenia e qytetarëve dhe shton se është normale që të mos ketë gjithmonë përputhje qëndrimesh.

Ai thotë se LSDM nuk është e lumtur me përgjigjen e Xhaferit se Kuvendi nuk mund të rikthehet. Megjithatë shton se e respektojnë vendimin e tij.

Ai thotë se raportet me BDI janë në rregull, pasi bashkë po qeverisin dhe në demokraci gjithkush ka të drejtë të ketë qëndrimin e tij si individ apo parti politike.

Desk
By Desk April 28, 2020 22:57