Petrovska: Dorëheqja e Zaevit është shtyrë deri në stabilizimin e shumicës parlamentare

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 10 Nëntor, 2021 22:06

Petrovska: Dorëheqja e Zaevit është shtyrë deri në stabilizimin e shumicës parlamentare

Njoftimet për rritjen e shumicës janë bërë para dhe para zgjedhjeve, por ne jemi të vetëdijshëm se çfarë ka ndodhur. Nuk mendoj se dorëheqja e Zaevit është befasi sepse është paralajmëruar, thotë Slavjanka Petrovska nga LSDM në “TV24”.

“Nuk ka tërheqje nga dorëheqja e tij, ajo që u konkludua dje në Këshillin Qendror ka të bëjë me trendet botërore dhe politikën e brendshme, ne si parti thamë që dorëheqja e tij të shtyhet derisa të stabilizohet shumica parlamentare”, sqaroi Petrovska.

Ajo tha se duhet të presim rezultatin e nesërm të seancës, e cila do të ketë shumicë dhe takimi i sotëm i Zaevit me partnerët e koalicionit ishte për të informuar se çfarë ka ndodhur dje në Këshillin Qendror dhe ekzekutiv.

“Presim që të gjitha ato forca përparimtare që njohin atë që ka ndodhur në të kaluarën dhe të gjithë hapat pozitivë që janë bërë, ta verifikojnë dhe të japin zërin e tyre. Qytetarët duhet të vlerësojnë veten gjatë seancës. Ka pasur shumë spekulime nga opozita për shumicë në të kaluarën dhe ka rezultuar një përpjekje e dështuar. Ata kanë paraqitur iniciativë në rrethana të çuditshme, por do të presim deri nesër”, tha Petrovska./Telegrafi/

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 10 Nëntor, 2021 22:06

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare