Pique ndërpret lidhjen e re dhe kërkon të afrohet me Shakiran

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 10 Korrik, 2022 20:47

Pique ndërpret lidhjen e re dhe kërkon të afrohet me Shakiran

Marrëdhënia e Pique dhe Shakira është ende e vështirë.

Të dy, individualisht, bëjnë një jetë unike dhe respekti për njëri-tjetrin në përgjithësi ka qenë thelbësor që gjërat të funksionojnë.

Megjithatë, media të tjera kanë sjellë shpërthime të ndryshme në javët e fundit.

Sipas informacioneve të dhëna nga paparaci Jordi Martin, siç theksohet në ‘Socialite’, Pique mesa duket është me një grua tjetër.

Pretendohet se gruaja tashmë ka takuar fëmijët e Shakiras dhe Piques, transmeton rtv21.tv

Raportet më të fundit kanë sugjeruar se Pique nuk është më në lidhje me gruan në fjalë dhe me të cilën ai është lidhur së fundmi.

Marrëveshja Shakira dhe Pique

“Pique është i pamartuar dhe ka shumë të dashura”, sipas Jordi Martin, megjithëse ai nuk pranoi të jepte detaje të mëtejshme.

Ai ka treguar se ish-çifti po nisin një pajtim, ndonëse përmes avokatëve të tyre, pasi shpresojnë më afër pozicioneve të tyre.

Ata po kërkojnë të arrijnë një konsensus dhe një mirëkuptim të përbashkët për të ardhmen e tyre dhe të ardhmen e fëmijëve të tyre.

Dallimi midis të dyve është se ku jetojnë të dy, ose ku duan të jetojnë të dy.

Sipas Socialite, Shakira ende po planifikon të transferohet nga Barcelona në Miami.

Nga ana tjetër, Pique e ka bërë Barcelonën shtëpinë e tij dhe nuk është i hapur për ndryshime.

Konflikti lind kur shtrohet pyetja se ku do të shkojnë fëmijët. Të dyja palët duan të bëhen bashkë për këtë arsye.

Nisur nga gjithçka që ka ndodhur, është e qartë se, pavarësisht ndarjes, të dy duan të bëjnë atë që është më e mira për fëmijët e tyre.

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 10 Korrik, 2022 20:47