Pjestarët e ARM-së gjejnë dy bomba të pashpërthyera

Desk
By Desk May 2, 2020 20:14

Pjestarët e ARM-së gjejnë dy bomba të pashpërthyera

Më 30.04.2020 në ora 08.00 në stacionin policor për vendkalimin kufitar Bogorodica, është raportuar se janë gjetur dy granata të pashpërthyera nga pjestarë të Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë, në drejtim të Stojakovo-Selemli, afër manastirit “Shën Trifun”.

Ekspert nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim – Strumicë, zbuluan se pajisjet eksplozive janë marrë për procedura të mëtejshme.

Desk
By Desk May 2, 2020 20:14