Plagosje me armë në Shkup, përballë poliklinikës së Bit Pazarit

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Shkurt, 2024 19:31

Plagosje me armë në Shkup, përballë poliklinikës së Bit Pazarit

Përballë poliklinikës së Bit Pazarit ka ndodhur një shkëmbim zjarri me armë dhe një person ka mbetur i plagosur.

Personi i lënduar me plagë me armë zjarri është dërguar në spitalin Naum Ohridski në Shkup.

– Sot (07.02.2024) nga GOB “Rr. Naum Ohridski” në SPB Shkup është raportuar se tek ta është sjellë PP. (24) me plagë me armë zjarri në këmbë dhe, sipas raportimit, një person e ka qëlluar me armë zjarri në afërsi të poliklinikës Bit Pazar në Shkup. Sipas informacioneve fillestare në P.P. ka qëlluar R.Sh.. Po merren masa për zbardhjen e rastit, njofton policia.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Shkurt, 2024 19:31

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare