Plomp: Data e bisedimeve do të varet edhe nga proseset reformuese

Desk
By Desk April 11, 2019 20:42

Nëse Maqedonia e Veriut do të marrë datë për negociata me BE do të varet nëse do të ketë përparim në fushën e sundimit të ligjit dhe luftës kundër korrupsionit në periudhën e ardhshme, thotë Ambasada Hollandeze në vend, përcjell FLAKA.

Vouter Plop në një intervistë për “Faktor Magazin”, thotë se PSP duhet të vazhdojë me punën e saj.

 

Desk
By Desk April 11, 2019 20:42