Podcast: Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit?

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 17 Tetor, 2023 00:16

Podcast: Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit?

Podcast – Flaka

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se Hrisijan Mickovskit?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se sa t’kurrja e VMRO-DPMNE?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se t’kurrja e politikave anti-shqiptare dhe anti-perendimore të lidershipet të kësaj partie?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se sa përplasja e tij me drejtuesit aktual të VMRO-DPMNE?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se sa liria e tij në Budanpest?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se sa vuajtja e dënimit me burg në vendlindjen e tij?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se sa konfiskimi i pasurisë së paligjshme të tij që iu konfiskua nga ana e shtetit?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se vet maqedonasve?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se sa Zoran Zaev, Oliver Spasovskit dhe Ljube Boshkovskit?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se sa shtetit të Maqedonisë së Veriut?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se sa ndikimi rus në Maqedoninë e Veriut?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit se se sa lufta e brendshme në VMRO-DPMNE?

Kujt i pengon më shumë kthimi i Nikolla Gruevskit?

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 17 Tetor, 2023 00:16

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare