Pojan i Fierit, fshati që fsheh Apollonia

Pojan i Fierit, fshati që fsheh Apollonia

Pojan në Fier, është porta hyrëse drejt Apollonisë.

Por sa e njohim dhe sa dimë ne për të? Çfarë thonë banorët dhe si jetojnë? Përse askush nuk ndalon aty, por të gjithë shkojnë vetëm drejt qytetit antik?

Stacioni rradhës i Ilnisa Agolli, ështe pikërisht këtu. Me bukurinë e lashtë të Apollonisë, Pojani merr tjetër madhështi në Fshatrat e Shqipërisë

Top Channel

Driton Zenku
nga Driton Zenku 9 Tetor, 2019 13:58

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.