Tejkalohet problemi, kryeredaktori i Lajmit nuk dërgohet në stacion policor

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 13, 2020 19:28

Tejkalohet problemi, kryeredaktori i Lajmit nuk dërgohet në stacion policor

 

Falë ndërhyrjes së kryeshefit të stacionit policor, kryeredaktori i Gazetës Lajm, Isen Saliu është lënë i lirë.

Policët deshën ta arrestojnë pak pas orës 19 dhe ta dergojnë në stacionin policor, për shkak se po incizonte me celular një ngjarje në lagjen Veri që e incizonin edhe shumë mediume tjera.

Falë kryeshefit problemi është tejkaluar dhe Saliu është lënë i lirë.

Polcia ka penguar kryeredaktorin e Gazetës Lajm, Isen Saliu në kryerjen e punës në lagjen Shkup Veri, kurse për momentin mundohen ta arrestojnë.

Edhe pse posedon leje të rregullt nga Ministria për Shoqeri Informatike.

Ai është dërguar në stacionin policor ne Butel.

Apelojmë te Shoqata e Gazetarve të Maqedonisë, që të reagojë dhe mos të lejojë maltretimin e kryeredaktorit të gazetës Lajm.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 13, 2020 19:28