Policia hyn në një shtëpi në Çair

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 9, 2019 20:52

Policia hyn në një shtëpi në Çair

Forcat specila janë futur në një shtëpi në Bit Pazar, shkruan Dosie.mk. Aksioni është realizuar pasdite. Policia është futur në një shtëpi dhe po bën bastisje, kurse fëmijët janë nxjerrë jashtë shtëpisë, shkruan dosie. Mirëpo informatat e fundit thonë se bëhet fjalë për nxjerrje të një familje nga shtëpia prej përmbaruesve me asistencë policorw, transmeton Gazeta Lajm. Policia për momentin nuk jep informata zyrtare.

Videon mund ta përcillni në këtë Link.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 9, 2019 20:52