Policia po e kërkon Zoran Teofillovskin, anëtar të Këshillit gjyqësor

Desk
By Desk December 30, 2019 14:32

Policia po e kërkon Zoran Teofillovskin, anëtar të Këshillit gjyqësor

Me urdhër të Prokurorisë për krim të organizuar dhe korrupsion, mëngjesin e sotëm janë arrestuar pesë të punësuar në komunën e Tetovës, ndërsa Reparti për krim të organizuar në MPB, e kërkon anëtarin e Këshillit gjyqësor Zoran Teofilovski.

Jozyrtarisht fjala është për përfitim të një parcele atraktive, legalizimi i të cilës është bërë në mënyrë joligjore, apo më konkretisht, terreni i tenisit i Shoqatës sportive “Luboten – Tetovë” ish kryetar i të cilës, është pikërisht anëtari i këshillit gjyqësor Zoran Teofilovski.

Desk
By Desk December 30, 2019 14:32