Policia zbulon 60 emigrantë në një kamion me targa të Maqedonisë

Desk
By Desk March 7, 2020 22:32

Policia zbulon 60 emigrantë në një kamion me targa të Maqedonisë

Policia sonte zbuloi një rast të ri të kontrabandës së migrantëve pranë kufirit Maqedoni-Greqi, përcjell FLAKA.

Është një grup prej më shumë se 60 migrantësh që gjenden në një kamion me targa të Shkupit pranë fshatit Miravci. Rasti u raportua në prokurorinë penale të krimit të organizuar, i cili është përgjegjës për këto raste.

Jozyrtarisht, shoferi i kamionit është nga Shkupi dhe kundër tij do të ngriten nesër kallëzim penal.

Janë bërë përpjekje për të kontrabanduar migrantët në vend javët e fundit, veçanërisht pasi Turqia ngriti rampën për transferimin e tyre në Greqi dhe Bullgari. Sidoqoftë, ka të ngjarë që migrantët të cilët ishin në territorin e Greqisë dhe tani po lëvizin më lehtë drejt veriut sepse policia greke është përqendruar në kufirin me Turqinë. FLAKA

Desk
By Desk March 7, 2020 22:32